Kreativt design af
hjemmesider og webshops

Om du blot skal bruge et online ”visitkort” med få sider og uden dynamisk indhold, eller en større løsning evt. med tilhørende webshop, så kan jeg hjælpe dig med en løsning.

Jeg bruger WordPress som den primære platform til webløsninger, men hvis du har andre ønsker, så kan jeg naturligvis også klare det. Criate samarbejder med professionelle programmører, så hjælpen er lige ved hånden, hvis der bliver behov for det.

HJEMMESIDER & WEBSHOPS

Criate bruger WordPress som platform, fordi det er super brugervenligt, fleksibelt og nemt at vedligeholde!

RESPONSIVE

Webdesign skal se godt ud på alle platforme. Med en WordPress løsning fra Criate fungerer den nye hjemmeside både på computere, smartphones og tablets. Naturligvis i bedste opløsning!

LET AT OPDATERE

WordPress er super brugervenligt, og gør det nemt at tilføje produkter, skifte billeder, ændre tekst og meget mere!

ENDELØSE MULIGHEDER

Med Wordpress får du et utal af muligheder. Sliders, kontaktformularer, SEO, Google Maps, nyhedsbreve, sociale medier… Alt sammen uden kompliceret kodning!

Udvalgte referencer

Fotofestival

Criate har lavet nyt udtryk til Fotofestivals hjemmeside, der sammen med en opdatering af logoet, nu viser Fotofestival i et tidssvarende design.

Resultatet er en overskuelig og visuel Wordpress løsning, med fokus på ro, enkelthed og smukke billeder.

danfloor

Innovation, kvalitet, sikkerhed og service er en del af grundfilosofierne hos danfloor.

Det skinner igennem på hjemmesiden, der med en stram, overskuelig og æstetisk stil, udstråler enkelthed, kvalitet og sikkerhed. Præcis de ting danfloor står for.

Criate har stået for det visuelle udtryk, der blandt andet byder på en nyskabende 3D floor customizer udviklet af Cadesign.

Herning Containerfabrik

Med en gennemtænkt Wordpress løsning, har Herning Containerfabrik gjort det nemt for kunderne at overskue deres bredde sortiment. Her kan man med få klik finde præcis det produkt man søger, og via en formular efterfølgende indhente tilbud.

Ud over webdesign har Criate stået for logodesign og fotografering. Alle tekster er skrevet af
tekstforfatter Krestina Magdal.

Den Gode Amning

Criate står bag både logo- og hjemmesidedesign, der er holdt i et enkelt udtryk, og som med få farver og sort/hvid billeder, understøtter nøgleordene hos Den Gode Amning –  tid, tillid og tryghed.

Resultatet er blevet en minimalistisk og overskuelig hjemmeside.

Vil du gerne vide mere? Lad os tage en snak.