Grafisk design med
iøjnefaldende resultater

Måske du har behov for at få udarbejdet et logo, en plakat, et visitkort, en brochurer eller noget helt andet. Det kræver en god grafiker, der har styr på de rigtige skrifttyper, farver, billeder, grafik og opsætning!

Uanset hvad, så kan jeg hjælpe dig!

Godt grafisk design sælger. Det viser, hvem du er, og hvad din forretning tilbyder. Det skaber stemning og vækker følelser, og når det er lavet ordentligt, udstråler det kvalitet og troværdighed.

Tryksager

Ram din målgruppe og sælg dine budskaber med tekst, grafik og billeder sammenfattet til professionelle tryksager af høj kvalitet – der kan ses og mærkes.

Criate udarbejder alle former for tryksager, fra visitkort, brochurer, foldere, POS materiale til planlægning og udarbejdelse af omfattende kataloger.

Logodesign og identitet

Skal du have lavet nyt logo, eller trænger dit nuværende til en ’finpudsning’, eller et løft i en ny retning?

Ligegyldigt hvad så kan jeg hjælpe dig!

Jeg designer et logo der matcher din virksomhed og din branche – så du bliver synlig og får styrket din visuelle identitet.

Hvad kan jeg bruge grafisk design til?

En brochure, et visitkort og en hjemmeside er værktøjer, sælger din virksomhed og din vare. Derfor skal hver enkelt materiale være tilrettelagt, så din kunde får lyst til at handle hos dig.

Det hjælper jeg dig med.

Vil du gerne vide mere? Lad os tage en snak.