De svære valg

Tilbage i juni skulle jeg tage et svært valg. Eller svært og svært. I virkeligheden var det jo et valg mellem to dejlige ting, og uanset hvilken jeg tog, så var der jo ikke noget af det, der var et decideret dårligt valg.

Hele weekenden skulle tilbringes i mit eget selskab, og valget stod mellem en koncert på Posten i Odense, og et par dage på en Airbnb i Vestervig.

Et ret svært valg. Trods alt.

Koncert med Jason Isbell & The 400 Unit på Posten i Odense. Godt nok umanerligt fristende og en enestående mulighed for at opleve en af hvor tids bedste sangskrivere og musikere. En firedobbelt Grammy-vinder lige her i lille DK, og en af mine absolutte favoritter. Hvorfor overhovedet overveje andet?

Hmm…

Jeg valgte turen til Vestervig. Nu havde jeg jo lige fået nyt objektiv til kameraet som skulle prøves af, og jeg trængte i den grad til at komme ud i det fri for at tanke ny energi. Og ja, det blev en aldeles glimrende weekend med store mængder frisk luft, overnatning på det mest fantastiske sted tæt ved fjord og hav, masser af fotografering og ikke mindst ro og fred.

Så måske beslutningen ikke var helt forkert. For jeg fik virkelig slappet af, fik dejlige naturoplevelser med hjem, og det nye objektiv blev testet i både blæst, sand og vand. Og det bestod, kan jeg røbe.

 

Men alligevel fortryder jeg. Bare lidt i hvert fald. For hvor ville jeg da bare gerne have oplevet den koncert! Det er jo ikke ligefrem hver dag, eller hvert år, han er på de her kanter. Nå, jeg må væbne mig med tålmodighed og håbe på, at han vender tilbage.