ÆRLIGT OG I ØJENHØJDE - Det er sådan, jeg arbejder.

Uanset om du har brug for en ny brochure, et logo, et website eller nye billeder, så er det din virksomheds historier, der skal i fokus. Det er dem, der får dine kunder til at lytte og i sidste ende købe dine produkter.

Mit navn er Johnny Møller, og jeg står bag Criate.

 

Jeg hjælper dig med grafisk design og billeder, der fortæller din virksomheds historier. Ærligt og i øjenhøjde. Jeg hjælper dig hele vejen. Fra de første ideer og tanker til du sidder med det færdige materiale i hånden eller på skærmen.

 

Hvorfor skal jeg bruge en freelancer?
Det kræver erfaring og et skarpt blik at sætte grafik, tekst og billeder sammen, så de virker effektivt. Jeg gætter på, at du har travlt med at drive din virksomhed og gøre de ting, du er god til. Jeg hjælper dig med det, jeg er bedst til: at skabe grafisk design og billeder, der gør en forskel for din forretning.

 

Min baggrund
De sidste 15 år har jeg hjulpet store og små virksomheder med alt fra planlægning og udarbejdelse af omfattende kataloger, annoncer og foldere til webdesign og fotografering. Jeg ved derfor, hvad der skal til for at skabe resultater for dig.

Når jeg arbejder på dit projekt, er jeg altid nem at få fat på. Det er vigtigt for mig, at du får et produkt, der passer til din virksomhed. Derfor tager jeg mig tid til at snakke med dig om din virksomhed og dine behov.

Vil du gerne vide mere? Lad os tage en snak.

Nogle af dem jeg har hjulpet